Άρθρα

14-08-2012

Παραχώρηση ηλεκτροφόρων περιφράξεων για την άμβλυνση της σύγκρουσης άγριας ζωής και ανθρώπου από τον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης

 Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 14-08-2012, η παράδοση των ηλεκτροφόρων περιφράξεων από το Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης στο μελισσοκομικό συνεταιρισμό Ξάνθης, μετά από σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Φορέα. Συνολικά 12 περιφράξεις παραδόθηκαν δωρεάν στον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Αρισταίος» κ. Καραπαναγιωτίδη Παναγιώτη. Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός ανέλαβε την ευθύνη της διανομής των περιφράξεών στα μέλη του. Οι υπόλοιπες 12 περιφράξεις θα διανεμηθούν με παρόμοιο τρόπο στο Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Δράμας τις επόμενες μέρες.

 

   

 

Στην φωτογραφία άνω δεξιά ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ξάνθης υπογράφει το ιδιωτικό συμφωνητικό παραχώρησης των περιφράξεων και στα αριστερά η βιολόγος κα. Γρηγοριάδου Ελπίδα, στέλεχος του Φορέα, επεξηγεί τον τρόπο σύνδεσης και λειτουργίας της περίφραξης.